Booking

TRX - Skals

Arrangør: Skals Fitness
Pris: 35,00 kr.
Kontaktperson: Birgit 20274303
Sted: Kærvej 9, 8832 Skals (Indgang B, omklædning umiddelbart indenfor døren)
Hvornår: 19.30-20.30
Mødetid: 19.20
Medbring: Drikkedunk og håndklæde

TRX                      

TRX er en multifunktionel træningsmetode, der giver en unik mulighed for at træne både den indre stabilitets muskulatur og den ydre bevægelses muskulatur.  


Træningen er for alle, uanset alder og trænings niveau. En både sjov, udfordrende og effektiv træningsform, der giver synlige resultater selv ved lave træningsindsatser. 

 

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken