Booking

Jumping Fitness 2 - Karup

Arrangør: Karup Kølvrå Idrætsforening
Pris: 35,00 kr.
Kontaktperson: Heidi Madsen, tlf. 22 78 91 97
Instruktør: Karina Nørby og Ann-Berit Andersen
Sted: Karup Skole (den store gymnastiksal), Genvej 2, 7470 Karup
Hvornår: Onsdag kl. 19.40-20.40
Mødetid: 5 minutter før start (henvend dig til instruktøren).
Medbring: Evt. drikkedunk, mød op omklædt.

Jumping Fitness 2 - et hold med fuld skrald på musikken og pulsen helt op

Kom og hop med - det er godt for både krop og humør, og her kan alle være med!

Jumping Fitness er en kombination af hurtige og langsomme spring, dynamiske spurter, variationer af forskellige aerobictrin og powersports-elementer. Det er 3 gange mere effektiv end løb, bl.a. pga. den konstante tyngdekraftsbelastning, der medfører at mere end 400 muskler bliver aktiveret samtidig. Særligt mave, ryg, baller og ben bliver trænet godt igennem.

Koreografierne vil variere i sværhedsgrad, puls og tempo, hvilket giver mulighed for at få forbrændt en masse kalorier. Træning på trampolin er en meget skånsom træningsform for både knæ og ryg, samtidig med at den altså også er effektiv og energisk.

Jumping fitness kan dyrkes af alle aldersgrupper og er for både mænd og kvinder. Glæd dig til en helt ny måde at træne på, hvor du træner ud fra eget niveau samtidig med der er plads til et godt grin som bonus.

 

OBS: Det frarådes, at du deltager hvis… Du er gravid eller lige har født ved kejsersnit. Du har hjerteproblemer eller diabetes, som ikke er under kontrol. Trampolinerne kan tåle en maks. belastning på 130 kg.

                                 

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken