Booking

Indoor Cykling - Skals

Arrangør: Skals Fitness
Pris: 35,00 kr.
Kontaktperson: Stephanie 21 29 46 71
Sted: Kærvej 9, 8832 Skals (Indgang B, omklædning umiddelbart indenfor døren)
Omklædt: 17.30
Tidspunkt: kl. 17.45-18.45
Medbring: Drikkedunk, håndklæde, evt. spinningssko (Clamps: SPF-SL, SPD (MTB), LOOK (ikke Keo)

INDOOR CYCLING                      

Indoor Cycling i Skals Fitness er en glimrende motionsform for folk i alle aldre og alle ”konditioner”. Der er rig mulighed for at få pulsen i vejret, og da det er meget intervalbasseret, får man også en god fedtforbrænding ”med i købet”. 

Skals Fitness’ dygtige Indoor Cycling instruktører står klar til at hjælpe dig godt igennem med højt humør og udfordringer, der matcher dit niveau.               

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken