Booking

Hit Fit Dance - Karup

Arrangør: Karup Kølvrå Idrætsforening
Pris: 35,00 kr.
Kontaktperson: Jane Kongsted tlf. nr. 50 55 32 02
Sted: Jethallen, Stadionvej 59, 7470 Karup
Hvornår: Onsdag 19.50 - 21.00
Mødetid: 5 minutter før, omklædt.
Medbring: Dansetøj og indendørssko.

HIT FIT DANCE med KKIK

Kom og få både humør og puls i vejret!

Hit Fit Dance er ikke bare en almindelig forbrændingstime. Vi har taget udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser til rock'n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil og så videre.

En Hit Fit Dance time er for alle aldre og alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til en super varm og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top!

Koreografierne er forholdsvis simple så man ikke behøver at få dem gennemgået først, men derimod blot skal følge med instruktøren. Så kom og giv den gas!

                                  

                                      

Du er nu ved at købe en FIT DEAL aktivitet.

Skal du benytte en rabatkode, indtaster du rabatkoden og trykker ”Tilføj rabatkode”. Når du har betalt, er du tilmeldt aktiviteten. Medbring bekræftelsen, når du møder til aktiviteten. Du skal være opmærksom på, om aktiviteten foregår et andet sted end foreningen og om du skal medbringe noget. FIT DEALs aktiviteter foregår altid i idrætsforeninger, dvs. at alle instruktørerne er frivillige. De gør det fordi det er sjovt og fordi de gerne vil hjælpe andre. Hvis du oplever noget, du ikke er tilfreds med, kontakt da Viborg Idrætsråd, fitdeal@viborgidraetsraad.dk
Ved køb af aktiviteter registrerer vi dine oplysninger. Hvordan de bliver registreret og benyttet, kan du læse under vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrev


Tilmed dig vores nyhedsbrev og få fitdeals direkte i indbakken